Ριψοκίνδυνο πάντα το κύμα...

…της θάλασσας κατανικώντας τους θανάτους
στην ανεμόσκαλα σε θέλω να φανείς…

Ν. Καββαδίας

happiness

happiness
Η ευτυχία είναι ίσως το τελευταίο πράγμα που σου συγχωρούν οι άλλοι...

21.11.14

Ανατροπή των σχεδίων...


Κι εκεί που όλα κυλάνε συνεργατικά με την συνέπεια και τον προγραμματισμό σου, να σου μια γρίπη που ανατρέπει τα χρονοδιαγράμματα και σε βγάζει νοκ άουτ με το Καλημέρα.

Αναγκάζεσαι να επιβραδύνεις, να αλλάξεις προτεραιότητες, να ακυρώσεις δουλειές, να κλειστείς στη φωλιά σου, να θυμηθείς πώς γίνεται το τσάι στο μπρίκι, να διαπιστώσεις πως δεν έχεις φρυγανιές, να ψάξεις πού είναι το μέλι, κι αν ζαχάρωσε πώς θα το επαναφέρεις τηλεφωνώντας στην μαμά (και τί είπαμε είναι το "μπεν μαρί"?), να ψάξεις ένα σταθμό στο ραδιόφωνο να παίζει χαμηλά για συντροφιά, να πάρεις στα χέρια ένα βιβλίο και να ζητήσεις με παράπονο παιδιού από τον άνθρωπό σου να πάρει άδεια από τη δουλειά και να καθίσει δίπλα σου να σου διαβάζει...

Ζήλεψα, λοιπόν... Πού και πού μας χρειάζεται μία γρίπη.... για να νιώσουμε ξανά ζεστά κι ανθρώπινα όλη τη μέρα....


4 σχόλια:

airis είπε...

Για μένα είναι η μόνη περίπτωση να ξεκουραστώ :)))
Φιλιά και περαστικά !♥

Mia Petra είπε...

Εγώ πάλι, δίνω παντού την ίδια συνταγή: βράζεις μέσα σε νερό ένα λεμόνι ολόκληρο. Μετά στύβεις το λεμόνι μέσα στο νερό που έβρασες και προσθέτεις και μέλι. Πίνεις όσο συχνά μπορείς. Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι το διάβασμα! :)) Υ.Γ Να σου πω, η μουσική πως κλείνεις, γιατί κόντεψα να πάθω καρδιακό επεισόδιο όταν μπήκα;; Αχαχα! Περαστικά! (α, και: σούπες, τσάγια, πορτοκάλια, μέλια, χλιαρά μπανάκια)

Unknown είπε...

Καταγράφηκε ως στίγμα της εποχής:
για να ξεκουραστούμε από τις ιλιγγιώώδεις ταχύτητες πρέπει να... αρρωστήσουμε!...
Πάντα στη ζωή μου κινούμαι έχοντας ενεργοποιημένο το Σχέδιο Α και εν αναμονή το σχέδιο Β...
Σ' αυτήν την περίπτωση, ειλικρινά φοβάμαι την εφαρμογή του σχεδίου Β!...
Ένα βήμα πέρα από την αρρώστια είναι ο ... θάνατος...
Μήπως τελικά: Πήραμε τη Ζωή μας Λάθος?....
και πρέπει να ανασχεδιάσουμε την κάθε μέρα μας, ώστε να έχουμε περισσότερες ανθρώπινες ώρες και κατά συνέπεια να ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ποτέ?..... :)

{Την αρρώστια του εσωΕαυτού φοβάμαι....}

Unknown είπε...

χα χα χα... σ΄αυτήν την γωνιά της Φλεγόμενης Θάλασσας η Μουσική αυτόνομα και μαγικά ξεκινά να παίζει, κι έτσι σταματά :)
Πάντως, λήφθηκε σοβαρά υπόψη το παρολίγο "καρδιακό επεισόδιο" και Άλλαξε το κομμάτι!...

Όσον αφορά την γρίπη.... είναι φορές που σαν μικρά παιδιά "κάνουμε" πως αρρωστήσαμε γιατί θέλουμε την Προσοχή και την Φροντίδα του Άλλου... :)
Και ναι....ο Σύντροφός μας να μας φτιάχνει τσαγάκι, σούπες, να στίβει πορτοκάλια και .... να μας κάνει και μπανάκι... μια ξεχασμένη Δευτέρα, όπου όλος ο κόσμος πανικόβλητος τρέχει στην κακοπληρωμένη δουλειά του, ενώ Εμείς θα το έχουμε σκάσει από το Σύστημα, για να παίξουμε τον Άρρωστο και τον... Γιατρό!!!!...
:)
Το Σύστημα μάς αρρωσταίνει τελικά.... Όχι η ....γρίπη!.... :)